September 30, 2016

Jídelní lístek

Doporučujeme k pivu

Nakládané sýry s cibulí, česnekem a chilli papričkami – 7 95,-
Vepřová tlačenka s cibulí a octem 85,-
Grilovaná klobása s hořčicí a štýrským křenem – 10, 1

Namíchaný hovězí tatarák z nízkého roštěnce s topinkami – 10,1

110,-

139,-

Pikantní buřty na černém pivu s cibulí a kozími rohy – 1 125,-
Prkénko pro více osob – nakládané sýry, husí paštika, buřty na pivě, Grilovaná klobása s hořčicí a štýrským křenem – 1,7,10 360,-

Polévky / Předkrmy

Silný vývar z hovězí oháňky s kořenovou zeleninou, portským vínem a žloutkem – 3,9

Dýňový krém s karamelizovanou hruškou a koriandrem – 7

85,-

75,-

Paštika z husích jater s ořechy, cibulovou marmeládou, redukce z portského vína a brusinek – 7,8,12 145,-
Gratinovaný kozí sýr s dýňovým pyré a listovým salátem – 7,8 155,-

Hlavní Jídla

Risotto z červené řepy s gratinovaným kozím sýrem, rukolou a piniovými ořechy – 7,12 225,-
Tagliatelle s kuřecím masem, sušenými rajčaty, houbami a listovým salátem, parmezán – 1,7,3 225,-
Pečený candát s estragonem, dýňovo batátové pyré, grilovaný Pak čoi – 4,7 340,-
Grilovaný králičí hřbet s terinkou a jihotyrolským špekem, medvědím česnekem, mrkvové pyré,
pečená polenta s karamelizovanou šalotkou – 7 285,-
Vepřová kotleta s růžičkovou kapustou se sušeným špekem a kroupové rizoto – 7 255,-
Flank steak s restovanými bramborami se šalotkou a rozmarýnem, Pak čoi s konfitovaným česnekem 330,-
Entrecote steak s parmezánovými bramborami a grilovanou zeleninou, omáčka ze zeleného pepře 385,-
Jehněčí hřebínek s medvědím česnekem, mačkaný zelený hrášek s pancetou a mátou,
omáčka z červeného vína – 1,3,7 455,-
Smažený vepřový řízek, bramborové pyré – 1, 3, 7 195,-
Špekové knedlíky se škvarkami a kysaným zelím se zauzenou slaninou – 1,3,7 175,-,-
Hovězí guláš z vyzrálého krku, žemlové knedlíky – 1, 3, 7 195,-
Pečená kachna, červené zelí s jablky a brusinkami, žemlové knedlíky – 1, 3, 7 195,-
Jelení ragů na červeném víně s kořenovou zeleninou a brusinkami, restované špecle se švestkami – 1 240,-
Pečené vepřové koleno na pivě, pikantní hořčice, štýrský křen, BBQ omáčka a nakládané papriky – 10 280,-

Jídla pro více osob

Mix gril  – Flank steak, Entrecote, vepřová kotleta,
restované brambory, gratinované brambory, restovaná zelenina,
BBQ omáčka, houbová omáčka, pepřová omáčka – 7 890,-

 

Saláty

Caesar salát s krevetami / kuřecím masem, bylinkovými krutony a hoblinami parmezánu – 1,2,3,7,10 285,- / 235,-
Míchaný zeleninový salát 110,-
Salát z pečené červené řepy s koriandrem, rukolou a šlehaným kozím sýrem – 7 195,-

Přílohy a omáčky

Bramborové pyré – 7 60,-
Parmazánové brambory – 7 65,-
Restované brambory se šalotkou 65,-
Batátovo dýňové pyré – 7 65,-
Restovaná zelenina – 7 85,-
Pečivo – 1,3,7 80,-
Houbová omáčka – 7 35,-
Pepřová omáčka – 7 35,-
BBQ omáčka 35,-

Jídla pro děti

Tagliatelle s kuřecím masem a smetanou, baby špenát a parmezán – 1,3,7 125,-
Kuřecí mini řízečky s bramborovým pyré – 1,3,7 125,-

Dezerty

Lívance s borůvkovým žahourem a zakysanou smetanou – 1, 3, 7 135,-
Čokoládové suflé s jahodovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou – 1,3,6,7,11 135,-
Cake z bílé čokolády a mascarpone, hořká čokoláda a marinované višně v portském víně – 1,3,7,8 145,-
Zmrzlina, sorbet dle denní nabídky 40,-

 

Kachny – červené zelí s jablky a brusinkami, žemlové knedlíky, zelńáky

– švestková omáčka, brusinková omáčka, míchaný salát, růžičková kapusta, opečené brambory

( Minimálně 2 kachny na gril, cca 8-10 osob )                            2200,-

Kuřata – BBQ omáčka, bylinková omáčka, grilovaná zelenina, míchaný salát, opečené brambory

( Minimálně 3 kuřata na gril, cca 12-15 osob )                           1800,-

Uzená kýta – dijonská omáčka, křenová omáčka s jablky, míchaný salát, variace pečiva

( Minimálně cca 7 kg, cca 15-20 osob )                                      3500,-

Speciality z našeho krbu je nutné objednat dva dny předem.